Etusivu / Skin Protector ATOPIC
SKIN PROTECTOR ATOPIC

Skin Protector ATOPIC

DENOVA™ Skin Protector ATOPIC voide on ainutlaatuinen voide atooppisiin ihooireisiin. Sen teho perustuu vahvasti ihon omaa tervettä toimintaa stimuloiviin aineosiin. Voiteen kaikki aineosat toimivat yhdessä harmonisesti yhden ja saman päämäärän puolesta; ihon terveyden palauttamiseksi. Atooppisen ihon pahin oire on kutiaminen, joka aiheuttaa raapimista. Tämä puolestaan aloittaa ikävän kierteen, joka johtaa ihon pinnan rikkoutumiseen ja lopulta tulehdustilaan. Voiteen teho perustuu farmakologisesti  tutkittujen luonnon omien aineosion monipuoliseen toimintaan. Ensimmäisessä hoidon vaiheessa voiteen voimakkaasti tulehdusta estävät antoksidanttiset aineet vähentävät vaurioituneen ihon tulehdusta.

Antibakteeriset (antiseptinen) ominaisuudet vaikuttavat voimakkaasti ihoon pesiytyneisiin bakteerikantoihin. Tämän ensimmäisen vaiheen ansiosta ihon tulehdus laskee ja noin kahden päivän kuluessa ihon tulehdusoireet häviävät. Orvaskeden alla on 0,5-1,5 millimetrin paksuinen, runsasverisuoninen, pääosin sidekudoksinen verinahka eli dermis tai corium. Verinahka koostuu kahdesta kerroksesta: nystykerros (Stratum papillare) ja verkkokerros (Stratum reticulare). Verinahassa on runsaasti verisuonia ja hermopäätteitä. Usein kauan vaivannut atooppinen kutina aiheuttaa pysyvän ja syvän tulehdustilan, joka muuttaa ihon koko rakennetta ja muodostaa ihon pintaan paksun kovan kerroksen. Tulehdustila vaikuttaa syvälle ihon sisälle, orvasketeen asti. Kun ihon tulehdustila on alentunut, voiteen membraani-stabilointiin vaikuttavat aineosat alkavat vaikuttaa. Ne vaikuttavat ihon kerroksien aineenvaihduntaan ja tasapainottavat niiden entsyymitasapainoa. Voide synnyttää voimakkaan luonnollisen reaktion, jossa anti-inflammatorinen reaktio palauttaa ihon normaalin aineenvaihdunnan ja tasapainon. Tämä prosessi myös vähentää ihon transepidermalista veden hävikkiä, joka palauttaa ihon fysiologisia ominaisuuksia. Sen voimakas rauhoittava vaikutus vähentää ärsytystä ja punoitusta, sekä auttaa hapen imeytymistä soluihin, vahvistaa verisuonten seinämiä, lisää elastisuutta ja antaa sille kimmoisuutta. Ihon eri kerroksien aineenvaihdunnan palauduttua myös ihon happo-emäs tasapaino
korjaantuu. Tämä puolestaan johtaa ihon kutiamisreaktion ja oireiden vähenemiseen. Koska voiteen kaikki aineosat ovat puhtaita luonnontuotteita eivätkä sisällä kemikaaleja, voide sopii hyvin myös aivan pienille lapsille.

Atooppisesta ihosta kärsii eri muodoissaan jonkin arvion mukaan yli 10 - 20 % suomalaisista. Yhdellä neljästä oireilu on kroonista läpi koko iän.

Skin Protector ATOPIC käyttöohje

Voide on sopiva kaiken ikäisille, käytön voi aloittaa jo alle kuukauden ikäisille vauvoille. Voide levitetään ohuena kerroksena vaurioituneelle alueelle. Iho kannattaa pestä ja kuivat hyvin, ennen voiteen laittamista. Lääke on voide, joilla on alhainen rasvapitoisuus ja korkea vesipitoisuus. Voiteen on hyvä antaa olla iholla 12 – 15 tuntia ilman, että iholle lasketaan vettä. Keskimääräinen hoito kestää vähintään 6-12 viikkoa aikuisille ja vähintään 5-10 viikkoa lapsilla. Hoidon tulokset vaihtelevat kuitenkin voimakkaasti yksilöllisistä syistä.
LAHJAKORTTI
Nimfa Lahjakortilla voit piristää
myös ystäviäsikin!

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

30 mg - 89,90 ˆ