Etusivu / Ensimmäinen vierailu Nimfassa

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552
Ensimmäinen vierailu Nimfassa

Mielestämme kaikkien pitäisi pystyä hyödyntämään ihanaa hierontaa ja LPG-hoitojen terapeuttista ja stressistä vapauttavia vaikutuksia. Haluamme olla varmoja siitä, että jokaisella käyntikerralla Nimfassa, voit nauttia ammattimaisen terapeutin huolehtivasta hoidosta. Jos et ole koskaan vielä käynyt Nimfassa saadaksesi ammattimaista hieronta-terapiaa tai LPG-hoitoa, ajattelimme, että sinun olisi hyödyllistä saada tietää, mita sinua odottaa ensimmäisellä vierailulla Nimfassa.

Kun tulet Nimfaan, meidän terapeutti tulee tervehtimään sinua ja pyytää täyttämään asiakaskortin (nimi, osoite, lääkitys, vammat, sairaudet, tms). Sinun terapeutti tarkistaa  kanssasi asiakaskorttisi. Häin tiedustelee sinua syystä, jonka takia olet tullut hierontaan tai LPG-hoitoon, sinun tämän hetken fyysisestä kunnostasi, muista alueista, joilla sinulla on kipua tai joille haluaisit osoittaa enemmän huomiota hieronnan tai LPG-hoidon aikana.

Sitten sinun terapeutti vie sinut hoitohuoneeseen, jossa sinua odottavat puhtaat pehmeät pyyhkeet, hoitopuku(LPG-hoito) ja tuoli vaateitasi ja tavaroitasi varten. Sinun terapeuttisi jää hoitohuoneen ulkopuolelle odottamaan, kun valmistaudut hoitoa varten. Jotkut asiakkaat haluavat täysin riisuutua, kun taas jotkut jäävät osittain pukeutuneena. Sinun terapeuttisi antaa sinulle muutaman minuutin, että voisit rauhassa valmistautua hoitoa varten ja vasta sen jälkeen koputtaa oveen ja kysyy oletko jo valmis hoitoon.

Sinun tulee peittää itsesi pyyhkeillä ennen hoidon alkua. Hieronnan aikana terapeuttisi paljastaa vain ne kehon osat, jotka hän hoitaa. Näin varmistetaan, että intiimipaikat ovat aina  peitossa koko hoidon aikoina.

Voit odottaa rauhallista ja mukavaa ympäristö hieronta ja LPG-hoidon aikana. Rentouttava musiikki soi, ellet pyydä toista ja huoneessa pitäisi olla hiljaa, eikä häiriötekijöitä ulkopuolelta.

Ennen hoitoa terapeuttisi pyytää sinua varoittamaan häntä, jos hoito tuntuu mielestäsi epämiellyttävältä. Riippuen erityistarpeista tai pyynnöstä terapeuttisi joko suorittaa mukautetun koko kehon hieronnan (yleiseen rentoutumiseen ja stressin vähentämiseen) tai keskittyy niihin kehon alueisiin, jotka olet pyytänyt hoitaa (niska-hartia seutu, alaraajat, yläraajat, selkä). Nimfassa käytetään vain korkealaatuisia hierontaöljyjä ja voiteita
Kun hoito on päättynyt, sinun terapeuttisi lähtee huoneesta, jotta voisit vaihtaa vaatteet. Sinun terapeuttisi odottaa sinua hoitohuoneen ulkopuolella Nimfa-hoitolan asiakkaiden vastaanotto-tilassa, jossa voit hoidon jälkeen nauttia kupillisen yrttiteetä, kahvia tai vettä.

Meidän hieronta-terapian hoidot ovat 45-105 minuuttia pituisia. Ja LPG-hoidot ovat yleensä yhden tunnin pituisia. Hoito sisältää 30-90 minuuttia hoitoaikaa ja 15 minuuttia haastattelua ja vaatteiden vaihtoa varten.


Neuvontavastaanotto LPG-hoidon yhteydessä


Neuvontavastaanottokäynnillä saat selville, mitä LPG-toimenpiteellä voidaan saada aikaan kohdallasi. LPG-terapeutti kertoo sinulle tarjolla olevista vaihtoehdoista, hoidon kulusta, LPG-hoitojen menetelmistä, kotihoidosta. Neuvontavastaanotolla sinulla on mahdollisuus tutustua suoritettuihin toimenpiteisiin katsomalla ennen ja jälkeen-kuvia. Tarvittaessa laadimme hoitosuunnitelman, sekä teemme kustannusarvion toimenpiteestäsi. Neuvontavastaanottokäynti meidän asiakkaille on ilmainen palvelu.

Odotamme sinua Nimfa:n miellyttävään ja rauhoittavaan ilmapiiriin.

Yhteystiedot:
Hierontapalvelut ja LPG terapia "Nimfa"
Merivirta 6 B, 02320 Espoo. Katso sijainti
Ota yhteytta:
Puhelin: 050 5307552
Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, vastaamme jätettyihin viesteihin heti hoitojen päätyttyä.
VIERAILU "NIMFASSA"
Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552