FAQ

Tässä on  usein kysyttyjä kysymyksiä,
joita koskee vain selluliitti / Lipomassage-hoitoja.


1. Kuinka monta selluliitti/Lipomassage-hoitoa tarvitaan?
2. Milloin ei saa ottaa selluliitti/Lipomassage-hoitoa?
3. Mikä on Lipomassage-hoito?
4. Mitä Lipomassage-hoito tekee?
5. Miksi Lipomassage-hoidossa käytetään hoitopukua (Bodywear)?
6. Jos aloitan lipomassage ohjelman, täytyykö minun harjoitella ja noudattaa erityistä ruokavaliota?
7. Minulla ei ole aikaa harjoiteluun eikä lipomassageen - eikö dieetti ole tarpeeksi poistamaan ylimääräisen, paikallisen rasvan?
8. Urheilen hyvin aktiivisesti, mutta minulla on vielä ylimääräistä rasvaa ratsupaikoissa ja pakaroissa . onko lipomassagesta apua?1. Kuinka monta selluliitti/Lipomassage-hoitoa tarvitaan?

Lipomassage hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ensimmäiset havaittavat muutokset näkyvät yleensä noin 5-6 hoitokerran jälkeen. Sarjan pituus riippuu asiakkaan omista tavoitteista. Hoitosarjan aikana on hyvä juoda runsaasti vettä. Hoitosarjan jälkeen ylläpitohoidot 1xkuukaudessa ylläpitää saavutettua tulosta. 2xkuukaudessa ylläpitohoito muokkaa edelleen vartaloa. Liikunta ja oikea ruokavalio hoitojen yhteydessä auttavat tavoitteiden saavuttamisessa.

2. Milloin ei saa ottaa selluliitti/Lipomassage-hoitoa?

Raskauden ja imetyksen aikana Lipomassage-hoidot ovat kiellettyjä. Samoin jos syöt verenohennuslääkettä. Vaikeissa sydän- ja munuaissairauksissa Lipomassage on kielletty. Myöskään kuumeessa ei saa ottaa Lipomassage-hoitoa.

3. Mikä on Lipomassage-hoito?

Lipomassage-hoito on LPG-systemsin kehittelemä vuosia tutkittu ja tieteellisesti todistettu hoitomuoto vartalon rasvakudoksille ja selluliitille. Hoito tehdään Cellu M6 Keymodule hoitolaiteella. Lipomassage-hoito perustuu hoitopään motorisoitujen rullien liikkeisiin ja hoitotekniikkaan. Kudos saadaan nostettua rullien väliin alipaineen avulla. Hoito on täysin mekaanista muokkausta kudoksille.

4. Mitä Lipomassage-hoito tekee?

Lipomassage tekniikalla muokataan rasvakudosta. Tieteellisesti on todistettu, että Lipomassage-hoito kiihdyttää rasvasolun aineenvaihduntaa, jolloin rasvasolu pienenee ja vartalo kiinteytyy ja ympärysmitat pienenevät. Selluliittikudos saadaan tasoittumaan, kun joustamattoman sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja siitä tulee elastinen.

5. Miksi Lipomassage-hoidossa käytetään hoitopukua (Bodywear)?

Hoitopuku on intimiteettisuoja, sen alle ei ole tarkoitus jättää alusvaatteita. Hoitoasu on henkilokohtainen. Hoitopuku vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä ja hoito on sujuvampaa. Ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Hoitopuku on ohutta sukkahousumateriaalia.

6. Jos aloitan lipomassage ohjelman, täytyykö minun harjoitella ja noudattaa erityistä ruokavaliota?

Huolimatta säännöllisestä harjoittelusta ja terveellisestä ruokavaliosta, jossa kalorien saanti ja kulutus ovat tasapainossa, saatat olla tyytymätön vartalosi muotoihin. Lipomassage antaa sinulle nopeasti merkittäviä tuloksia. Lipomassage vähentää sitkeää rasvaa, uuditaa vartalon muotoja, tasoittaa seluliittia sekä kiinteyttää.

7. Minulla ei ole aikaa harjoiteluun eikä lipomassageen - eikö dieetti ole tarpeeksi poistamaan ylimääräisen, paikallisen rasvan?

Dieetillä on muutamia suuria haitapuolia - mikäli syöt vähemmän, painosi putoaa siellä mistä se on helpointa pudottaa: kasvot, rinnat ja ylävartalo ( suurimmalla osalla päärynä-vartaloisissa naisista). Mutta yhtäaikaisesti ryppysi ja juonteesi tulevat paremmin esiin ja rintasi menettävät muotoaan. Mikäli kalorisaanti vähenee yltiömäisesti, kehosi ottaa energiaa lihaksistasi ja lihasmassasi vähenee. Mikäli ongelma-alueesi ovat, kuten useilla naisilla, pääosin alavartalossasi, ei tasapainoinen ruokavalio jaliikunnallinen elämäntapa vältämättä ole tarpeeksi. LisäämälläLipomassagen elämätapoihisi, voit hoitaa juuri niitä kohtia joitahaluat, Samalla kun kiinteydyt kauniisti ja ihosi silenee, säilytät naisellisen kurvisi - mukaan lukien korkeat poskipääsi, rintasi japakarasi - koskemattomina.

8. Urheilen hyvin aktiivisesti, mutta minulla on vielä ylimääräistä rasvaa ratsupaikoissa ja pakaroissa . onko lipomassagesta apua?

Lipomassage taistelee erityisesti sitkeää paikallista rasvaa vastaan, joka on tyypillisesti varastoitunut reisiin, lonkkiin, polviin ja nilkoihin. Liikunta polttaa rasvaa energiaksi valikoimatta alueita, missä sitä eniten on. Lipomassagen avulla rasvaa saadaan vähenettyä sen sijaan juuri sieltä mistä sitä itse haluat. Litteät ja roikkuvat pakarat saadaan kohotettua kun ympärillä oleva rasva vähenee, sekä pakaroiden ja lantioiden alueet muokattuvat uudelleen.

Cellu M6 Keymodule hoitolaite
Hoitopuku (Bodywear)
FAQ
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552


Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552