Etusivu / Hair Masks
HAIR MASK
Hair Masks

Hiusnaamiot suojaavat hiuksia. Ne tekevät hiuksista silkkisen kiiltävät ja antavat niille  paljon tarvittavia ja harvinaisia ravintoaineita. Nämä ravintoaineet vahvistavat itse hiuksia ja niiden juuria. Ravintoaineiden ja oikeanlaisen aineenvaihdunnan lisääntyminen edistää hiusten luonnollista kasvua. Hiuspohjan lisääntynyt aineenvaihdunta vähentää hiustenlähtöä. Huomaat suuren eron jo yhden käyttökerran jälkeen, mutta jatkuvan käytön myötä hiuksistasi tulee tuuheammat ja terveemmät pysyvästi.Hiusnaamiot valmistetaan muiden DENOVA® tuotteiden tapaan vanhoista itämaisista resepteistä. Niihin käytetään käsintehtyjä tarkasti valittuja kasvien uutteita, jotka myös valmistetaan huolellisesti, vanhojen reseptien mukaan, käsin. Tämä valmistustapa tekee DENOVA® tuotteista
ainutlaatuisia.

Naamio numero 1.

Hiusjuuria ravitseva ja vahvistava bio-aktiivinen naamio. 100 ml. Naamion koostumus: vettä, geeliä, nokkosen uutetta, saksanpähkinän uutetta, erilaisten sipulinkuorien uutteita, nokkosen uutetta, humalakävyn uute, polyproyleeniglygolia ja tuoksuöljyä.

Naamio numero 2.

Hiusjuuria ravitseva ja vahvistava bio-aktiivinen naamio. 100 ml. Naamion koostumus: vettä, geeliä, nokkosen uutetta, saksanpähkinän uutetta, erilaisten sipulinkuorien uutteita, timjamin uute, nokkosen uutetta, takiaisen uute, ja tuoksuöljyä.

Naamio numero 3.

Bio-aktiivinen ja rentouttava naamio hiusten juurille ja päänahalle. 100 ml. Naamion koostumus: vettä, geeliä, polypropyleenikoli, nokkosen uutetta, humalan uute, isovesikrassin uute, kanadantuijan uute, siankärsämön uute, ja tuoksuöljyä.


Tuoteseloste

Humalakävyn uute
Nostaa hiuskasvua lisääviä vitamiineja ja mikroelementtejä. Vaikuttaa ulkonäköön tuuhettavasti, ja lisää hiusten kiiltoa. K-vitamiini vahvistaa hiuspohjaa ja juuria, aminohapot parantavat hiusten rakennetta.

Sipulinkuorten uute
Lisää päänahan aineenvaihduntaa. Vahvistaa hiuspohjaa ja estää hiustenlähtöä. Sisältää C-, PP-, E-, ja B-vitamiineja. Sisältää myös karoteenia, orgaanisia happoja, kaliumia, fosforia ja rautaa.

Vesikrassin uute
Lisää kollageenin tuotantoa. Aktiivinen vitamiinien ja mikroelementtien yhdistelmä. Ravitsee hiuspohjaa. Estää hiusten kuivumista, sisältää orgaanista jodia ja sisältää runsaasti sinkkiä ja rikkiä. Estää hiustenlähtöä, lisää tuuheutta ja hiusten luonnollista kiiltoa.

Takiaisenjuuri uute
Sisältää runsaasti C-vitamiineja. Sisältää myös proteiinia, joka antaa hiuksille ja juurille vahvuutta lisäten niiden kasvunopeutta. Vähentää hiuspohjan mahdollisia tulehduksia.

Timjamin uute
Tasapainottava ja virkistävä vaikutus. Vähentää hiustenlähtöä, hiuspohjan ärsytystä ja kutinaa. Tasapainottaa aineenvaihduntaa.

Kanadantuijan uute
Hiuspohjan tulehduksen hoitoon, vahvistaa hiuksia.

Kärsämön uute
Vaikuttaa hiuksen kasvuun, vahvistaa ja tukevoittaa hiuksia. Uudistaa päänahan solukkoa tekee hiuksesta terveen, sileän ja joustavan. Helpottaa kiharan hiuksen hoitoa.

Nokkosen uute
Sisältää C-, K- ja B-vitamiineja, flavoneja, karotenoideja, orgaanisia happoja, mineraalisuoloja ja klorofylliä. Antiseptinen vaikutus, vahvistaa hiuspohjaa ja juuria.

Saksanpähkinäuute
Uute sisältää uskomattoman määrän osia. Jodia, kaliumia, kalsiumia, sinkkiä, rautaa, kuparia, magneesumia, rikkiä, bromia, natriumia, A-, E-, K-, D-, B1-, B2-, B6-, P-, Ppb-vitamiinia, karoteeneja ja omega-3:a. Estää hiustenlähtöä ja parantaa kasvua.


LAHJAKORTTI
Nimfa Lahjakortilla voit piristää
myös ystäviäsikin!

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

150 ml - 48,90 ˆ

150 ml - 48,90 ˆ

150 ml - 48,90 ˆ