Etusivu / Foot Pro Bio Cream
FOOT PRO BIO CREAM
Foot Pro Bio Cream

Foot Pro Bio Cream uudistaa ja ravitsee jalkojen ihoa, rentouttaa väsyneitä jalkoja, poistaen jännityksen ja jalkojen turvotuksen. Voide on riittoisa, joten se on erittäin taloudellinen vaihtoehto. Kauneudenhoidon ammattilaiset – siis myös jalkahoitajat – ovat löytäneet tästä voiteesta tehokkaan työkalun.
Jalkojen hoidossa on tärkeää, varsinkin kesällä, huolehtia siitä ettei jalkapohjiin keräänny ikävää paksua ihokerrosta. Säännöllinen ja tehokkaan jalkavoiteen käyttö on tässä avaintekijä. Se on paitsi esteettinen asia, vaikuttaa myös jalan verenkiertoon ja vähentää näin ikävää turvotusta. Monet joutuvat seisomaan paljon työssään. Tämä rasittaa usein jalkapohjia. On tärkeä osata valita itselleen oikeanlaiset jalkineet, mutta on myös tärkeää hoitaa jalkojaan. Oikea ja tehokas rasvaaminen on yksi parhaista ja miellyttävimmistä hoitokeinoista. DENOVA™ Foot Pro Bio Cream on ainutlaatuinen tuote juuri jalkojen hoitoon. Säännöllisesti käytettynä se pitää jaloistasi hyvää huolta. Se pitää ne myös esteettisesti hyvässä kunnossa. Voidetta saa ja voi myös käyttää käsiin! Se on erittäin tehokas käsivoide varsinkin sellaisille, joiden kädet joutuvat vaikkapa työstä johtuen kovalla rasitukselle ja ahavoituvat helposti. Voiteen käyttö myös yhdessä muiden tuotteiden kanssa on suositeltavaa. Foot Cream on ominaisuuksistaan johtuen erinomainen voide yhdessä Skin Protector PSORA voiteen kanssa. Tai sitä voi käyttää yhdessä 24K The Secret voiteen kanssa. Erittäin kuivalle iholle ja työssä, jossa joutuu pesemään paljon käsiä, se on paras mahdollinen käsirasva.

Foot Pro Bio Cream tuoteseloste

Setyylialkoholi palmitaati (Cetearyl palmitate)
Hoitava aine, joka pehmentää ihoa. Emulgaattori (emulsioiva) aine, joka antaa tuotteelle sen koostumuksen. On muodostettu kondensoimalla setearyyli-alkoholi (rasvahappojen) glukoosin kanssa. Cetearyl glucoside on luontainen emulgaattori, joka stabiloi öljy- ja vesiliukoiset aineet tasaiseksi emulsioksi. Sitä tehdään cetearyl alkoholista (kasviöljyistä) ja glukoosista. Glyseryyli Stearate on tuotettu palmunydin-, kasvi-, kookos-tai soijaöljystä Se pehmentää ihoa ja tunkeutuu helposti ihoon hidastaen nestehukka muodostaen kosteuden haihtumista hidastavan kerroksen. Se suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamia ongelmia vastaan.

Glykosidi (Glucoside)
Glykosidit ovat orgaanisia molekyylejä, joissa sokeriosa eli glykoni on liittyneenä johonkin toiseen osaan eli aglykoniin glykosidisidoksella. Glykosideilla on monia tärkeitä tehtäviä elävissä organismeissa. Esimerkiksi monet kasvit säilövät tärkeät kemikaalit inaktiivisiksi glykosideiksi, jotka sitten tarvittaessa aktivoituvat entsymaattisella hydrolyysillä sokeriosan poistuessa. Monia kasviglykosideja käytetään lääkkeellisissä tarkoituksissa. Kasvit tuottavat glykosidia omaan puolustusmekanismiinsa; ne kasvit tulevat eläimille myrkyllisiksi glykoosin avulla.

Voipuun voi (Shea butter)
Voi valmistetaan karitepuun hedelmien rasvoista. Kasvilipidi, jota käytetään kosmetiikassa pehmentävänä aineena. NMF (Natural Moisturizing Factor).Tukee ihon pintakerroksen (Stratum Corneum, skin barrier) säilymistä terveenä, pehmeänä ja suojaavana. Hoitava ja ihoa kiinteyttävä vaikutus. Tunnetaan myös nimellä Karite, joka tarkoittaa Länsi-Afrikan dioulan kielellä elämää. Tämä johtuu karitevoin suojaavista, hoitavista ja ihovaurioita parantavista ominaisuuksista. Voidetta on käytetty juuri Afrikassa vuosituhansien ajan. Sillä on todettu olevan anti-inflammatorisia vaikutuksia. Voipuusta löytyy maininta niinkin varhain kuin Kleopatran Egyptin ajalta. Se kertoo karavaaneista jotka kuljettivat voidetta saviruukuissa kosmeettisia käyttötarkoituksia varten. Voipuun voi on öljy, joka saadaan puusavannilla kasvavien luonnonpuiden pähkinöistä. Sillä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja sitä on käytetty nesteenpoistolääkkeenä, nyrjähdysten ja reuman yhteydessä tulehduksien ehkäisyyn, parantavana voiteena lasten napanuora-arvissa ja ympärileikkauksissa, voiteena hiusten ja ihon hoidossa, öljynä ruuanlaitossa ja valaisimissa. Kuitenkin sen tärkeimmät ominaisuudet liittyvät juuri ihon hoitoon. Jo niinkin varhain, kuin1940-luvulla tieteelliset tutkimukset totesivat ihosairauksien olevan harvinaisia väestöryhmissä, jotka käyttivät voipuun voita.

Manteliöljy (Prunus amygdalus dulcis)
Öljy koostuu pääasiassa rasvahappojen glyserideistä. Manteliöljy on pehmentävä, tuoksumaton öljy. Tukee ihon pintakerroksen säilymistä terveenä, pehmeänä ja suojaavana. Manteliöljyä on hienorakenteista ja imeytyy helposti. Se on rasvaton ja käytetään ihonhoito-, kosmettisissa- ja hiustenhoito tuotteissa. Siinä on erinomaisia pehmentäviä ominaisuuksia joiden avulla ihon kosteustasapaino säilyy, eli se estää kosteuden haihtumista, absorboitumista. Koska se imeytyy ihoon erittäin helposti, se ei jätä rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Sitä käytetään yleisesti pehmentämään ihoa. Se on hyvin ravitseva ja antaa ölymäisen suojakerroksen halkeilevalle ja ärtynyneelle iholle. Manteliöljyä on saadaan kuivatun manttelin ytimestä. Manteliöljyä sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyvä kuivalle ja ärtyneelle iholle.

Kapryyli (Capric Triclyceride)
Kosmetiikassa hyvin yleisesti käytetty kookospähkinäöljystä valmistettu aineosa, joka vähentää ihon nestehukkaa säätelee samalla voiteen koostumusta. Sillä on erittäin kevyt rakenne, joka nopeuttaa sen tunkeutumista ihoon. Siinä on myös suuri määrä erilaisia vitamiinejä, jotka edesauttavat solujen tervehtymistä. Sillä on myös vaikutusta voiteen koostumukseen, se dispergoi tuotteen ominaisuuksia. Dispersiolla tarkoitetaan nestemäisessä tai kiinteässä faasissa olevien hienojakoisten, kolloidia suurempien, partikkeleiden tasaisesti jakautunutta stabiilia systeemiä.

Risiiniöljy (Ricius Communis)
Vaaleankeltainen neste, joka puristetaan kasvin siemenistä. Se on anti-inflammatorista ja antioksidanttia öljyä, jota on käytetty vuosisatoja sen terapeuttistten vaikutuksiensa vuoksi. Uskotaan, että suurin osa risiiniöljyn hyödyistä johtuu sen tyydyttämättömien rascahappojen korkeasta pitoisuudesta. Vaikka se on epämiellyttävä makuinen ja vahva, öljyä käytetään kosmetiikassa, saippuoissa, lääkkeissä, hieronta öljyinä ja monissa muissa arkipäiväisissä tuotteissa. Anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen hierontaöljyn lievittämään niveltulehduksia, hermo- ja lihaskipuja. Haaraketjuisista 1,2,3- propaanitriyyli-C18-alkanoaateista ja risiinistä (Ricinus communis) saatavan öljyn kontrolloidussa hydrogenaatiossa saatavasta lopputuotteesta koostuvan seoksen transesteröinnistä syntyvä monimutkainen seos. Ihoa hoitava aine, viskositeetinsäätäjä. Sorbitol D-glusitoli: Humektantti, pehmitin ja ihoa hoitava aine. Koostumusta paksuntava ainesosa ja tuotteen levittyvyyttä parantava ainesosa. Hydroksietyyliselluloosa: Ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Sorbitoli (Sorbitol)
Luonnosta saatava sokerialkoholi. Sitä jalostetaan glukoosista. Kosmetiikassa sitä käytetään hyvin yleisesti kosteuttajana ja itse voiteen sakeutusaineena. Aineella ei sinänsä ole lääkinnällisiä vaikutuksia (tunnettuja). Sitä käytetään paljon lääke- ja kosmetiikkatuotannossa sen koostumukseen vaikuttavien ominaisuukisensa vuoksi.

Hydroksietyyliselluloosa (Hydroxyetyllcellulose)
Kasviperäinen tärkkelys, joka vaikuttaa voiteen  koostumukseen ja sakeuteen. Sitä käytetään yleisesti lääke- ja kosmetiikkatuotannossa.

Glyseriini
Jäykkäjuoksuista väritöntä nestettä, joka kuuluu kolmearvoisiin alkoholeihin eli trioleihin. Glyserolia käytetään esimerkiksi ihovoiteissa, hammastahnoissa ja tupakassa kosteutta sitovana aineena. Glyseroli eli glyseriini on ihon omia kosteuttajia, ja se sitoo itseensä painonsa verran vettä. Glyseroli on yleisin perusvoiteissa käytetty aine. Se ei muodosta iholle rasvakalvoa, joka estäisi veden haihtumisen, mutta riittävän tuhti glyseriinivoide lisää ihon vesipitoisuutta samoin kuin ihon oma vastaava aine. Talvehtiville selkärangattomille glyseroli on luonnon oma tärkeä jäänestoaine. Jäätyessään kiteytyvä vesi rikkoo helposti solut, joten eläimet käyttävät erilaisia keinoja laskeakseen solunesteen jäätymispistettä. Lämpötilan laskiessa selkärangattomat eläimet valmistautuvat kohtaaman kylmyyden mm. lopettamalla syömisen, antamalla solunesteiden väkevöityä poistamalla vettä ja tuottamalla solunesteeseen glyserolia.

Cyclipentasiloxane (CPS eli Decamethylcyclopentasiloxane)
On luonnon silikoni tai silikoniöljy, jossa on erittäin  ohut ja juokseva koostumus. Tästä syystä  CPS toimii hyvin iho voiteessa auttaen ominaisuudellaa muiden, raskaimpien aineidein imeitymisessä. Silikoni antaa myös iholle levitettynä sille pehmeän ja sileän tunteen, luoden ohuen kalvon (suojaavan) ihon pinnalle. Foot Cream-voiteen käytön jälkeen pitkään jatkunut miellyttävän kostea ja ”liukas” tunne johtuu CPS:stä.

Neidonheisipuun uute (Ginkgo Biloba Extract)

Neidonhiuspuu maailman vanhin elävä ja ympäristömyrkkyjä hyvin sietävä puulaji. Sen lehdistä käytettyä uutetta on käytetty vuosituhannet lääkinnällisenä rohtona. Uutteella on veren hyytymistä estävä vaikutus. Lisäksi neidonhiuspuu-uutteen on osoitettu parantavan iäkkäiden henkilöiden aivojen verenkiertoa. Uutteella on myös vahva antioksidanttinen vaikutus, joka saattaa suojata soluja vapaiden happiradikaalien toksiselta vaikutukselta. Tapausselostusten ja avointen tutkimusten valossa uute on voinut lievittää sekä verenkiertohäiriöitä että masennuslääkkeiden aiheuttamaa impotenssia. Eräässä kontrolloidussa tutkimuksessa uute vahvisti masennuslääkkeiden tehoa vaikeahoitoisten depressioiden hoidossa.

Soapworth (Sapanoria Officinalis Extract )
Soapworth on tunnettu saippuan valmistuksessa jo renessanssin ajoilta. Sen yksi erikoinen käyttömuoto on museoiden konservaattoreiden käyttämä herkkien tekstiilien puhdistusaine (lehdistä puristettu uute). Se on myös tunnettu uutekasvi kansanperinteen tuntemassa hoitokäytössä. Sitä on käytetty muun muassa vilustumiseen, kihtiin, reumaan ja ihonhoitoon (psoriasis!) Uutetta saadaan kukan juurista.

Allantoiini (Alantois amniote)
Alantoniinin on virtsahapon hapettumistuote. Virtsahappoa muodostuu useimmissa nisäkkäissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa  myös hevoskastanjasta (tässä voiteessa) tai vehnänalkiosta. Sitä käytetään hyvin yleisesti kosmetiikassa ja lääkeaineena muun muassa haavojen (jopa mahahaava) hoidossa. Allantoiinin käytöstä juuri atooppisen oireen hoitoon tehtiin laaja tutkimus 2009. Aineen suosiota kosmetiikassa kuvaa sen käyttöön viittavien kosmetiikka patenttien määrä, joita on yli 10 000 kappaletta. Sen tärkein ominaisuus ihinhoidossa on kyky vaikuttaa solutasolla; se lisää terveiden solujen lisääntymistä.

Meirami (Origanum Majonara Oil)
Jo roomalaiset ja kreikkalaiset tunsivat meiramiöljyn ja pitivät sitä ”onnen yrttinä”. Sen voimakkaat terapeuttiset vaikutukset tekivät siitä muun muassa migreenin hoidossa yleisen voiteen. Sen vahva antioksidanttinen vaikutus on ollut tunnettu ja sitä on käytetty sisäiseesti; erilaisiin vatsavaivoihin ja ulkoisesti; lihaskipuihin ja erillaisiin reväöhdyksiin. Moderni tutkimus on havainnut meiramiöljyllä olevan verenpainetta alentava vaikutus. Meiramiöljyä on lisätty kylpyveteen kun on haluttu lievittää stressin tunnetta – sitä on ollut jo antiikin ajoista lähtien.

Teepuun öljy (Melaleuca Alternifolia)
Teepuun öljy on voimakkaan tuoksuista, vihertävää eteeristä öljyä. Nimestään huolimatta tämä luteisaustraaliassa kasvava puu ei kuulu teepuihin vaan myrttikasveihin. Sitä on käytetty hyvin kauan lääkinnällisissä ja kosmeettisissa voiteissa. Muun muassa aborginaalit ovat tunteneet teepuunöljyn jo vuosisastoja. Sitä ei käytetä sisäisesti. Öljy muodostuu 48 luonnollisesta aineosasta. Se on erittäin vahva antiseptinen öljy.

Eukalyptus öljy (Eucalyptus Globulus Leaf Oil )
Se on Kineoli-pohjainen öljy, jonka antiseptinen ominaisuus tunnetaan hyvin eri puolilla maailmaa luontaishoidon ja jopa teollisuuden piirissä. Öljystä lämmitettäessä muodostuva höyry sisältää paljon antiseptisiä komponentteja. Sitä on käytetty hengitys- ja keuhkosairauksiin ja esimerkiksi pastilleissa sen öljyn on huomattu vähentävän kurkkutulehduksen oireita. Voiteen osana sen on katsottu vaikuttavan immuunijärjestelmän tukemista ja tulehdusten poistamista. Sitä on vuosisatojen ajan käytetty moniin eri sairauksiin, sellaisiin kuten tulehdukset (jopa niveltulehdukset), haavat ja paiseet sekä erilaiset flunssaoireet. Eukalyptuksella on vahva aromaattinen vaikutus ja sen öljyä käytetään myös arominsa vuoksi. Iholle levitettynä öljy antaa virkistävän ja miellyttävän tunteen.

Katajanmarjan uute (Juniperus Communis)
Katajanmarjaa on käytetty vuosisatoja mausteena, mutta paljon ennen sitä kreikkalaiset pitivät sitä jo lääkkeenä. Katajanmarjojen katsottiin antavan voimia urheilijoille. Tunnetuin katajanmarjasta tuotettu juoma lienee gini, jonka karvas maku on peräisin katajanmarjoista. Marjan öljyssä on kuitenkin vahva tulehdusta vähentävä vaikutus ja niinpä sitä on esimerkiksi käytetty läntisessä naapurissamme Ruotsissa erilaisten haavaumien ja jopa nivelreuman hoitoon. Myös Pohjois- Amerikan intiaanit tunsivat katajanmarjasta saadun öljyn parantavat vaikutukset, he käyttivät sitä lähinnä vatsavaivoihin ja tulehduksiin. Moderni biokemia tunnustaa katajanmarja öljyn antiseptisen ominaisuuden. Oral Bio Complexissa se antaa juuri antiseptisen vaikutuksen suun ja nielun desinfioinnissa.

Austraalianpähkinä öljy (Macadamia Integrifolia Seed Oil)
Öljyllä on erittäin voimakas hapettumisenkesto jonka ansiosta se soveltuu hyvin raskaisiin voiteisiin, niin kuin Foot Cream. Se säilyy pitkään; yli kaksi vuotta ja sisältää 85 % tyydyttämättömiä rasvahappoja. Nimestään huolimatta se on kotoisin Afrikasta, Keniasta. Sen käyttömuotona on aina ollut – ruuanvalmistuksen lisänä – erilaisten ihovaurioiden korjaaminen. Sitä on myös käytetty ihon suojaamiseen.

Imidazolldinyl Urea
Antimikrobilaalinen säilöntäainetta, jota käytetään yleisesti kosmetiikassa. Valmistetaan luonnollisesta lähteestä, kuten allantoniini (hevoskastanja). Se valmistetaan kemiallisen reaktion avulla natriumhydroksiidi liuoksesta.

Etyleenidiamiinitetraetikkahappo (Disodium Edta Phenaxyentanol)
Kelatoiva aine, joka säätelee voiteen viskositeettiä. Se on hyväksytty aine luonnonmukaisiin voitesiin (Natural Skincare). Vaikuttaa voiteen imeytymiseen ja tukee näin muiden voiteen aineiden tunkeutumista elimistöön ja voimistaa niiden vaikutusta.

Rosmariiniöljy (Rosmarinus Officinalis)
Tämä aromaattisten kasvien ruhtinas stimuloi verenkiertoa ja ruoansulatusta, hoitaa reumatismia ja kipuja. Rosmariiniöljy virkistää muistia, Sillä kerrotaan olevan muistia parantavia vaikutuksia ja sitä pidetäänkin muiston ja muistamisen symbolina. Se poistaa väsymystä monella eri tasolla ja edistää stressin sietokykyä. Rosmariini sisältää karnosiinihappoa (Carnosic Acid), joka on tehokas antioksidentti. Verenkiertoa stimuloiva ja virkistävä vaikutus. Sillä on antibakteerisia ja antioksidanttisia vaikutuksia ja ulkoisesti sitä on käytetty ihon ongelmiin ja varsinkin haavaumiin. Rosmariinin koko kasvi on antiseptinen. Sitä on luonnollisesti käytetty vuosisatojen ajan monenlaisiin vaivoihin, ja Saksan terveysvaranomaiset ovat hyväksyneet sen ominaisuuksiensa johdosta luontaislääkkeeksi reuman hoidossa. Kansanperinteen mukaan rosmariiniöljyn hierominen ohimoihin poistaa päänsäryn.

Perescia (Wax Rose)
Kaktus-heimoon kuuluvan Perescian (vaharuusu) terälahdistä jalostettua luonnobmukaista ja puhdasta vahaa. Parafiiniä käytetään voiteen koostumuksen luonnolliseen säätelyyn, sillä saadaan paksu vahamainen koostumus, joka ihmeytyy ihoon vähitellen antaen muille voiteen aineosille enemmän aikaa toimia halutulla tavalla. Vaha vaikuttaa myös ihoon pehmentävästi ja kuorivasti.

Ruusu geranium ( Pelargonium Graveolens)
Pelargoniasta valmistettua yrttiteetä on käytetty vuosiastoja hoitona muun muassa verenkiertohäiröiden hoitoon ja erilaisten tunnekuohuojen hoitoon ja tasaannuttamiseen. Rohdoksen vaikutus on ollut yleisesti tunnettu useissa eri kulrruureissa, ja sitä on käytetty naisten vaihdevuosista johtuvien oireiden lievittämiseen. Tuoksuva ja ihon alaisiin lymfaaineenvaihduntaan vaikuttava aine. Tunnettu myös hierontaöljynä.

Karpalon siemen öljy (Vaccium Macrocarpion Seed Oil)
Öljy tarjoaa optimaalisen suojan iholle UV säteitä vastaan. Sisältää paljon Omega 3 ja Omega 6 happoja. Öljyssä on paljon antioksidantteja ja a-linoleenihappoa, joka on erinomainen apu vaurioituneen ihon hoitoon. Sisältää myös tokoferoleja ja karotenoideja, jotka suojelevat solun omia libidejä estävät solulavojen hapettumista.
LAHJAKORTTI
Nimfa Lahjakortilla voit piristää
myös ystäviäsikin!

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

100 ml - 39,90 ˆ