Etusivu / Face Masks
FACE MASKS
Face Masks

Poistaa toksiineja, myrkkyjä, radioaktiivisia, raskasmetallien aineita, säilyttää samalla vitamiineja, aminohappoja ja ihon mikroflooraa. Antioksidentti vähentää vapaiden radikaalien pitoisuutta ja normalisoi ihon tasapainoa solujen tasolla. Stimuloi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, muodostaa iholle biologisesti aktiivisia aineita; aminohappoja, kivennäisaineita, mikro- ja makroelementtejä.
Kasvonaamiot parantaa ja tasapainottaa ihoa, pienentää ihohuokosia ja silottaa ihon epätasaisuutta, vaalentaa täysin luonnollisella tavalla ja suojaa ihoa ankarilta ympäristötekijöiltä, ilmastonmuutokselta, UV-säteilyltä. Naamiot puhdistaa saastuneet ihohuokoset, poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuolleet ihosolut sekä parantaa verenkiertoa, virkistää, lievittää väsymystä, poistaa turvotusta ja auttaa aknen hoitoon.Tuotteissa on luonnollisia vitamiineja ja ne sopivat myös herkälle iholle. DENOVA® kasvonaamiot ovat kuin luonnollinen kasvojenkohotus. Kasvonaamioiden vaikutuksen huomaa heti, mutta säännöllisten hoitojen jälkeen (12 - 18 kertaa, 2 - 3 kertaa viikossa) tulokset ovat erinomaisia ja miellyttävä tunne jatkuu pitkään.
Naamioiden säännöllinen käyttö vähentää ryppyjä, tasapainottaa väriä, parantaa verenkiertoa ja tekee ihosta kimmoisan.

Naamio numero 1.

Sopii kasvoille ja kaulan iholle, ravitsee ihoa, puhdistaa ja kuorii ihoa. Toimii ihon jälleenrakentajana. Sisältää pellavansiemenuutetta. Sopii hyvin myös miehille.
Naamio numero 2.
Sopii kasvoille ja kaulan iholle, ravitsee ihoa, puhdistaa ja kuorii ihoa. Toimii ihon jälleenrakentajana. Erinomainen ongelma- ja rasvaiselle iholle, mutta sopii myös normaalille ja kuivalle iholle kerran viikossa käytettynä 15 minuuttia kerrallaan.
Naamio numero 3.

Sopii kasvoille ja kaulan iholle, ravitsee hyvin ihoa (erittäin korkea ravintopitoisuus), puhdistaa ja kuorii ihoa. Toimii ihon jälleenrakentajana. Erityisen suosittu tuote miesten keskuudessa.

Tuoteseloste

Bentoniitti
Aine on kolloidisaves, joka koostuu pääasiassa montmorilloniitista. Viskositeettia lisäävä ja emulsiota säätelevä aine. Emulsiota stabiloiva aine.
Propyleeniglykolia
Orgaaninen alkoholiyhdiste. Väritön ja hajuton aine, joka sitoo itseensä kosteutta.
Kuolleenmeren muta (liete)
Sen ainutlaatuinen koostumus pitää sisällään hyvin erikoisen yhdistelmä mineraaleja ja suoloja. Se sisältää runsaasti magnesiumia, luonnon tervaa (bitumia) silikaatteja (pii yhdisteet) sekä Kuolleenmeren suoloja.
Glyseriini
Jäykkäjuoksuista väritöntä nestettä, joka kuuluu kolmearvoisiin alkoholeihin eli trioleihin.
Pellavasiemenuute
Ihoa rauhoittava vaikutus, vahvistaa herkkää ihoa.
Camelthorn
Käytetään muun muassa reumatismin hoitoon, voimakas antiseptinen vaikutus, vähentää ihon tulehdusta.
Viikunauute
Käytetään ihokasvainten ja syylein hoitoon. Pudistaa, vähentää tulehdusta ja pehmentää ihoa.
Sypressiuute
Verisuonia supistava vaikutus. Rauhoittava ja ihoärsytystä vähentävä vaikutus.
Hajusteita
Fenoksyylietanol
Emulgaattori, sitoo veden ja rasvan tuotteeseen.
Etyyliklyseriini
Luonnosta saatava säilöntäeine, valmisetaan jyvistä ja kasveista. Myös ihoa hoitava vaikutus.

Mask for Face and Neck no 4

Vuosisatojen ajan ihmiset ovat käyttäneet lietettä ja savea sisältäviä naamioita aknen ja muiden ihovaivojen hoitoon. DENOVA Mask for Face and Neck no 4 perustuu harvinaiseen Kuolleenmerenmutaan sekä erilaisiin Lähi-Idän mineraalirikkaisiin savilaatuihin. Denova Mask for Face and neck - tuotteiden keksijät kehittivät tuotesarjaa varten erikoisen algoritmin jonka avulla varmistetaan luonnonkasveista saatavien ravinteiden siirtyminen syvälle ihokerroksiin. DENOVA Mask for Face and Neck no 4 on transdermaalinen Bio-maski kasvoille ja vartaloniholle joka sisältää runsaasti eri kasveista saatuja korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, joilla on esim. bakteereja tappavia ominaisuuksia. DENOVA Mask for Face and Neck no 4 on luonnollinen transdermaalinen uudelleen rakenneltava naamio kasvoille ja vartalolle, se sopii erinomaisesti rasvaiselle sekä tulehdusherkälle iholle. Transdermaalinen kasvonaamio Mask for Face and Neck no 4 hoitaa herkkiä ihonalueita, absorboi ylimääräisen rasvan, puhdistaa huokoset, palauttaa ihon terveellisen luonnollisen värin.

Tuotesisältö :

       30 harvinaista hivenainetta ja mineraalia, jotka ovat osa erikoista Kuolleenmeren mutaa
       karoteeni (provitamiini A)
       askorbiinihappo
       flavonoidit
       saponiinit orgaaniset hapot - meripihkahappo, omenahappo, sitruunahappo
       Keltamonuute
       karotenoidit, bioflavonoidit, tokoferolit, biologisesti vaikuttavat entsyymit
       viikunanuutetta, jota käytetään tämän kasvonaamion algoritmissa ainutlaatuisilla ominaisuuksilla: pehmentää ja palauttaa ihoa, pysäyttää hilseilyn. Fisiini - proteolyyttinen kasviperäinen entsyymi.Viikunoissa pitoisuus 20 kertaa suurempi kuin papaiinissa ja sillä on ihoa uudistava ominaisuus, ei  ärsytä ihoa. Heikentää koheesiota rikkomalla korneosyyttit rakentellisten desmosomien kemialliset sidokset ja näin helpottaa ihohuokosten kuorintaa.
       sypressinuute: vahva supistava vaikutus, sävyttää ja kiristää ihon huokosia, tehokas aknen hoidossa.
       kamelinpiikkipuunuute edistää haavojen paranemista, ihohuokosia kutistavan ominaisuuden vuoksi verenvuotoa tyrehdyttävä vaikutus. Bakterisidinen vaikutus streptokokkeja ja stafylokokkeja vastaan. Denova Royal Cosmetics Transdermaalinen Mask for Face and Neck no 4 elvyttää              rasvaista ihoa kasvoissa ja vartalossa. Edellämainittujen prosessien kautta se uudistaa soluja,kohottaa ihoa ja parantaa lymfakiertoa. Tämä ainutlaatuisen tuotteen ominaisuudet syväpuhdistavaa ihoasi ja tasoittaa sen pintaa.

Käyttötarkoitus:

       akne
       teini-ikäisten finnit
       vähentää akneen muodostumista
       öljymäinen seborrea, ekseema, dermatiitti, furunkuloosi
       finnit
       herpeksen haavaumat
       laajentuneet huokoset
       epäterveellinen ihonväri
       pigmenttiläiskät, jälkiä palovammoista, paleltumia.

Koostumus:

Vesi, bentoniitti, Kuolleenmerenmuta, propyleeniglykoli, keltamonuute, glyseriini, salisyylihappo, viikunanuute, sypressinuute, kamelinpiikkipuunuute, lääkekamomillauute, hajusteet, fenoksetanol, etilkeksilglitseriini. Ainutlaatuiset entsyymit ovat luonnon katalyyttejä ja luonnollinen osa ihosi hoitoa.
Transdermaaliset Denova Royal Cosmetics Mask for Face and Neck -tuotteet toimittavat kasvojen- ja vartalonihosoluihin kaikki tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet, proteiinit sekä aminohapot, jotka samanaikaisesti aktivoivat ihosi kemiallisia prosesseja. Kaikki Transdermaaliset Denova Royal Cosmetics Mask for Face and Neck tuotteet ovat erikoisia, huomaat tuotteiden eron käyttäessäsi niitä, voimakas stimuloiva ja verenkiertoa parantava vaikutus, välittömästi ihoa kohottava vaikutus, kuorii ja puhdistaa erinomaisesti ihohuokosia sekä parantaa ihosi väriä.LAHJAKORTTI
Nimfa Lahjakortilla voit piristää
myös ystäviäsikin!

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

150g - 49,90 ˆ

150g - 49,90 ˆ
150g - 49,90 ˆ
150g - 49,90 ˆ