MIEHILLE
Etusivu / LPG-terapia / Miehille
Miehille

   Miehen vartalo tarvitsee usein lisäapua päästäkseen eroon paikallisista rasvakertymistä. LPG hoito toimiva, mekaaninen ja samalla rentouttava tapa saada takaisin nuori ja terve ulkonako. Miehet laihtuvat helpommin kuin naiset. Nopeamman aineenvaihdunnan ansiosta miehet polttavat enemmän kaloreita kuin naiset.

   Tämän takia heillä on pienempi alttius varastoida ylimääräistä rasvaa. Kuitenkin ian, harjoittelun puutteen ja vaaranlaisen ruokavalion seurauksena rasvaa kerääntyy tietyille alueille miehen vaitaloon ja näitä rasvakerääntymiä on vaikea poistaa. "Jenkkakahvat", vatsa ja myös rinnat ovat ongelma-alueita joihin pitää puuttua nopeasti.

   LPG hoidon avulla miehellä:
  • ylimääräinen rasva poistuu
  • aineenvaihdunta kiihtyy
  • lihakset tulevat paremmin esiin
  • mies saa nuoremman vartalon

   LPG hoito tehoaa nopeasti vatsan ja "jenkkakahvojen" rasvakerrokseen. Tehoaa nopeasti rintojen alueelle kerääntyneeseen rasvaan. Kiinteyttää alueita jotka ovat olleet venytyksessä ylimääräisen rasvakerroksen takia. Parantaa lihasten näkyvyyttä.

   LPG hoito on luonnollinen ja nopea tapa päästä eroon paikallisista rasvakerääntymistä miehen vartalossa.
Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidatetaan             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552
Alueet joihin rasvaa
kerääntyy miehillä.
Lihakset tulevat paremmin esiin.
Saat nuoremman vartalon.
0 LPG-hoitokerta
8 LPG-hoitokerta
16 LPG-hoitokerta
Huom. Endermologian tulokset voivat vaihdella, riippuen potilaan rakenteesta, fysiologiasta ja ravintotottumuksista.
Kuntoilijan lihashuolto

Perinteiseen lihashuoltoon kuuluvat lepo, palauttavat harjoitteet, venyttely ja hieronta.  Kuinka moni muistaa nuo kaikki, sillä ne ovat tosi tärkeitä asioita.  Rasittuneet lihakset kipeytyvät, kipua voi tuntua myös nivelalueilla syystä että lihas kiristää.  Lihas kuormittuu ja altistuu erilaisille vammoille, krampit ja revähjdykset.  Nuorilla urheilijoilla yleinen penikkatauti saarissa johtuu monesti lihashuollon puutteesta sekä liian kovasta harjoittelusta.  Tämä sama vaiva voi tulla myös paljon kävelyä harrastaville kuntoilijoille.  Syynä on usein syvien pohjelihasten kireys, joten venyttele paljon.  Kuntoilijoita on joka lähtöön, on niitä jotka tähtäävät maratonille ja toiset tyytyvät kävelyyn.  Oletpa aktiivikuntoilija tai harrastekuntoilija rasitusvammoilta tuskin kukaan välttyy.

Lihakset koostuvat hyvin erikoisesta kudoksesta, joka pystyy supistumaan ja liikuttamaan niveliämme, sekä pitämään raajamme ja selkärankamme vakaina.  Lihaksia ympäröi kudos, joka on samankaltainen kuin sidekudos josta ihomme koostuu.  Jänteet, jotka liittävät lihakset tukirankaamme, muodostuvat myös sidekudoksesta.  Kun tätä kudosta hoidetaa, venytetään ja liikutetaan, vaikutukset tuntuvat syvällä lihaksessa.  Nivelkapselit, jänteet ja ligamentit muodostuvat kaikki tiiviistä sidekudoksesta.  Kun tämä kudos vaurioituu, joko vamman,  tai liiallisen rasituksen seurauksena, se turpoaa, tulehtuu ja alkaa muodostua arpikudosta.  Kuitenkin, jos vaurioitunutta kudosta stimuloidaan oikealla tavalla, sidekudokseen syntynyt arpi voi korjaantua.  Siispa jos olet saanut lihasvamman, etkä ole varma onko vamma kramppi vai revähdys,  laita kylmää pakastimesta vamma-alueelle.  Mitä useammin vamma saa kylmähoitoa alussa sen parempi.  Side ja kohoasento tulee myös muistaa samoin tulehduskipulääke, lääkärissä käynti. 

Kahden päivän kuluttua vammasta voidaan aloittaa fysikaalinen hoito.  Minä suosittelen vamman hoitoon huipputehokasta alipainehoitoa (Lpg), joka nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muilla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä.  Lpg hoitaa lihaksia, palauttaa rasittuneet lihakset, vähentää lihasten jäykkyyttä, joka voi olla seurauksena liikunnasta.  Lpg tehoaa akuutteihin nyrjähdyksiin ja jännetulehduksiin, hoitaa myös kroonisia jännetulehduksia.  Alipainehieronta kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa, jolloin aineenvaihdunta paranee, jolloin hapen, ravinteiden ja kuona-aineiden kuljettaminen nopeutuu.  Tuloksena  joustavammat lihakset, vähentynyt lihasjännitys ja nopea palautuminen.  Voit harjoitella turvallisemmin, tehokkaammin  ja kauemmin. 

Raimo Alanen
Urheilufysioterapeutti
Lpg-terapeutti

Raimo Alanen
Urheilufysioterapeutti
Lpg-terapeutti

 
Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552