Etusivu / Skin Protector PSORA
SKIN PROTECTOR PSORA
Skin Protector PSORA

Jopa 10 % suomalaisista kärsii tästä ikävästä ihosairaudesta. Sen hoitamiseen on vaikea löytää hyvin toimivaa lääkitystä. Skin Protector Psoriasis on psoriasiksen oireita tekokkaasti helpottava voide. DENOVA™ Skin Protector Psoriasis on tuonut aivan uuden ajattelun ihon hoitoon. Se tukee ja vahvistaa ihon omien solujen aineenvaihduntaa ja auttaa niitä parantamaan itse itseään. Säännöllisen käytön myötä iho tervehtyy hämmästyttävän nopeasti ja parantaa ihon oireilun. On kuitenkin tärkeää puuttua myös niihin seikkoihin, jotka altistavat ihon herkistymiselle atooppisille oireille. Stressi, väärä ruokavalio tai muut vastaavat syyt on hyvä huomioida.

PSORIASIS voiteella on vahva metabolinen (solujen ravintoa lisäävä prosessi anabolinen) vaikutus. Se vaikuttaa aineenvaihduntaan solutasolla, elvyttäen ihon omaa aineenvaihduntaa ja lisää ATF synteesiä (hapensaantia), samalla se elvyttää endorfiinien synteesiä ihon neuroreseptoreissa. Tämä vähentää ihon oireilua kuten kutinaa ja kirvelemistä. Voide myös kuorii kuollutta ihoa tehokkaasti. Voiteella on myös vahva antibakteerinen vaikutus. Se tasoittaa ihon väriä ja toimii antioksidanttina edistäen luontaisten aineiden imeytymistä syviin ihokerroksiin. Tämä elvyttää ihon omaa immuunijärjestelmää tehokkaasti ja aktivoi kollegeenin muodostumista. Haifan yliopiston professori Fuad Fares osallistui Skin Protector PSORAN kehittämiseen. Hän on myös tehnyt voiteella kattavan testin, jossa hän hoiti sairaalassaan satoja psoriasis potilaita. Professori Faresin mukaan kaikkien oireet paranivat. Voiteen erikoisuus on bioteknisessa toimintamallissa. Sen erikoinen koostumus sisältää erittäin aktiivisia uutteita, jotka sisältävät kapseloituneita vitamiinejä (mm. E-vitamiini). Tämä on tärkeä prosessissa, jossa voiteen aineosat ensin vaikuttavat solujen jakautumiseen ja poistavat sitten kuolleita soluja. Samalla voiteen aineosat ja niiden vahvat, rakentavat ja ravitsevat aineosat tukevat elimistön (solujen) omaa paranemisprosessia. Voide vaikuttaa ja tehoaa: Läiskäpsoriaasissa, joka yleensä ilmenee hajallaan eri puolilla kehoa olevina pieninä pesäkkeinä. Usein kuitenkin kyynerpäässä, polvissa ja päänahassa; joka koostuu monista pienistä, hajallaan koko ihon alueella. Pisarapsoriasis esiintyy usein nuorilla, ja se esiintyy usein hengitysteiden infektioille alttiilla ihmisillä; Psoriasis pustulosa eli kämmenten ja jalkapohjien krooninen ja paikallisen pustulosa (märkärakkula), joka esiintyy yleensä keski-iässä; Erytroderminen psoriasis - joka usein vaikuttaa eniten kehon pinta-alasta. Se yleensä näkyy ihmisillä, joilla on epävakaa plakkipsoriaasis, jossa vauriot eivät ole selkeästi määritelty. Sille on ominaista ajoittain, laajalle levinnyt, tulinen ihon punoitus.

Voidetta suositellaan käytettäväksi aikuisille ja yli viisi vuotiaille lapsille. Käytetään enintään kolmesti viikossa. Paras hoito on käyttää voidetta yöllä. Iho pihdistetaan ensin rasvasta alkoholilla tai vastaavalla desinfiointiaineella. Yhden hoitojakson enimmäiskesto on 6 – 12 viikkoa aikuisille ja 5 – 10 viikkoa lapsille. Voiteen vaikutus ja hoidon tulos vaihtelee oireiden vakavuuden mukaan. Voidetta voi käyttä myös nivelpsoriasiksen hoitoon. Vältä veden käyttöä hoidettavalla alueella 12 tunnin ajan hoidon alusta. Voiteella ei ole tunnettuja haittavaikutuksia. On kuitenkin syytä välttää voiteen käyttöä hyvin laajoihin ihoalueisiin kerralla. Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Vältä voiteen joutumista silmiin tai limakalvoihin! Jos sitä joutuu silmiin tai limakalvoihin, huuhtele voide pois juoksevalla vedellä.

Säilytys alle 25° C viileässä ja pimeässä paikaasa; säilyy 2 vuotta.

Skin Protector PSORA Soap

Oliiviöljysaippuaa DENOVA™ PSORA on valmistettu vanhoista duusien ja juutalaisten perimätiedon mukaan valmistettu saippua. Sen valmistukseen on käytetty harvinaisten oliivipuiden öljyä, jotka sisältävät suuren määrän E-vitamiinia. DENOVAN™ asiantuntijat ovat kehittäneet saippuan respetiä lisäämälä siihen useita kasvien uutteita. Näin on saatu aikaiseksi saippua, jolla on erittäin hyvä ja hoitava vaikutus herkälle ja allergiselle iholle. Saippua valmistetaan täysin käsityönä huolellisen prosessin mukaan. Jokaista vaihetta valvotaan tarkasti, jotta saippuan koostumus on sellainen, että kasvien hoitavat aineosat säilyttävät tehonsa. Saippua vaikuttaa puhdistaa ja hoitaa tulehtunutta ihoa. Sitä voi käyttää myös psoriasiksesta kärsivät, joille muut saippuat eivät sovi. Saippuan kehitystyö on usean vuoden laboratorio- ja tutkimustyön tulosta. Tutkijat oppivat hyödyntämään solujen omia tulehdusta estäviä toimintoja ja kehittivät saippuaa sellaiseksi, että se tukee solujen omaa puolustusmekanismia. Huom! Ei sisällä eläinrasvoja tai lisäaineita. Säilytä viileässä auringon valolta suojattuna, ei lasten käsiin.

Tuoteseloste

Oliiviöljy: Kontrolloidussa hydrogenaatiossa syntyvä lopputuote. Ihoa hoitava aine, viskositeetinsäätäjä
Liljakasvin (Asphodelus Microcarpus) juuriuute: Uutteella on todettu olevan erittäin myönteisiä vaikutuksia juuri psoriasiksen oireisiin.
Takiaisenjuuri uute: Rauhoittava, rasvoittumista estävä, ihoa hoitava, ja ihoa piristävä aine.
Vehänalkion uute: Ihoa suojaava ja hoitava aine.
Mehiläisvaha: Voide suojaa, hoitaa ihoa ja pitää sen kimmoisana estäen ihon kuivumista ja halkeilemista. Voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja estää ihon halkeilua.
Tummarusokin juuri: Pehmentävä aine.
Lipeä (natriumhudroksidi): Yleinen saippua-aine. Vahva emäs.
Mäkikuisman kukista saatava rasvaöljy: Pehmentävä aine.
Kaprisjuuren uute: Vanha tulehduslääke, voimakas antseptinen vaikutus.
Rikki: Rikki on tärkeä kivennäisaine, sillä on puhdistava ja antiseptinen vaikutus ihoon.
Risiiniöljy: Haaraketjuisista 1,2,3-propaanitriyyli-C18-alkanoaateista ja risiinistä (Ricinus communis) saatavan öljyn kontrolloidussa hydrogenaatiossa saatavasta lopputuotteesta koostuvan seoksen transesteröinnistä syntyvä monimutkainen seos. Ihoa hoitava aine, viskositeetinsäätäjä.
Karvaorvokin uute: Ihoa pehmentävä ja hoitava aine.

LAHJAKORTTI
Nimfa Lahjakortilla voit piristää
myös ystäviäsikin!

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

30 ml - 89,90 ˆ
90 g - 39,90 ˆ
HUOMIO!!!
Psoriasiksen ja atooppisen ihon oireita
tekokkaasti helpottavat hoidot.
SOITA 0505307552  JA KYSY!