Etusivu / LPG Terapeuttiset hoidot
LPG TERAPEUTTISET HOIDOT
LPG Terapeuttiset hoidot

LPG TISSULAR THERAPY (terapeuttiset hoidot)

Hoito perustuu Mecanical transduction (mekaaninen siirtyminen) ilmioon. Hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta myös syvä ja laaja. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä. LPG Tissular Terapia- hoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen vaikutus.
Kireiden lihasten elastisuus palautuu, kipu lievittyy ja nivelliikkuvuus paranee, tulehdustilat esim. epikondyliitti, bursiitti, tendiniitti. fibromyalgia-kivut ja jäykkyys helpottuvat. LPG-terapia mahdollistaa nopean kuntoutumisen ja on miellyttävän tuntuista.

LPG-terapia hoitaa niveliä, jänteitä ja ligamentteja.

Nyrjähdysen seurauksena on usein hyvinkin kovaa kipu, myös jäykät nivelet ja jänteiden tulehdukset saattavat estää liikunnan harrastamisen.
LPG hoidon avulla saat takaisin nivelten täydellisen liikkuvuuden. LPG-hoito on ainutlaatuinen tapa suunnata hoito suoraan sidekudokseen.

Tiedätkö mitä yhteistä on nivelillä, jänteillä ja ligamenteilla?
Nivelkapselit, jänteet ja ligamentit muodostuvat kaikki tiiviistä sidekudoksesta, joka muodostuu kollageenisäikeistä ja elastiinista. Kun tämä kudos vaurioituu, joko vamman, leikkauksen tai liiallisen rasituksen seurauksena, se tulehtuu, turpoaa ja muodostuu arpikudosta. Kuitenkin, jos vaurioitunutta kudosta stimuloidaan oikealla tavalla, sidekudokseen syntynyt arpi voi korjaantua. LPG-hoito tehoaa sidekudokseen ja vähentää tulehdusreaktiota. Nivelet tulevat notkeammiksi ja vakkaammiksi ja kipu katoaa.

LPG-hoito:
 • Vähentää nivelten jäykkyyttä (leikkaus,vamma, nivelrikko)
 • Tehoaa akuutteihin nyrjähdyksiin
 • Hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia
 • Helpottaa fibromyalgiakipua
 • Vähentää kipua kaikissa selkärangasta johtuvissa ongelmissa

LPG-terapia on luonnollinen ja nopea tapa pästä eroon
arpikudoksesta.

LPG-hoito poistaa uuden ja jopa useita vuosia vaivanneen arpikudoksen luonnollisesti ilman tarvetta uusiin leikkauksiin. Leikkauksen, trauman tai palovamman jälkeen iho muodostaa arpikudosta, josta voi olla monenlaisia haittoja. Arpikudos haittaa verenkiertoa ja ravintoaineiden kulkua soluihin. Se voi rajoittaa nivelten liikkuvuutta, sen ympäristöön kerääntyy usein ylimääräistaä rasvakudosta ja se aiheuttaa epämääraistä kivun tunnetta.

LPG-hoito tehoaa nopeasti:
 • Keisarinleikkausarpiin (ja muihin vatsan alueen arpiin), jotka voivat saada aikaan pyöreän tai epätasaisen vatsan
 • Palovammojen arpiin, jotka halutaan pitää piilossa ja jotka haittaavat vartalon liikkuvuutta
 • Kaikkiin arpiin jotka aiheuttavat kipua. Kipu alkaa ihon pienten hermojen joutuessa puristuksiin ja siitä ärsyyntyen.
 • Jopa tuoreisiin arpiin joissa on vielä merkkejä tulehdusreaktiosta.Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidatetaan             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552
LPG-hoito vahentaa fibroosia
LPG-hoito on ainutlaatuinen tapa hoitaa turvotusta ja arpikudosta.

LPG-hoito vaikuttaa samanaikaisesti sidekudoksiin ja turvotukseen, vahentaa niiden haitallisia vaikutuksia ja saa aikaan todella selvia tuloksia. Tiedatko miksi katesi turpoavat rintasyovan hoidon jalkeen?

Rintakehalla, kainalossa ja olkapaassa on useita imusolmukkeita ja muita lymfaattisen jarjestelman rakenteita joiden ansiosta nesteita ei kerry ylaraajoihin. Rintasyopaan saatu sadehoito ja leikkaukset vahingoittavat naita muodostaen arpikudosta, nain estaen nesteiden normaalin kulun. Ylaraaja turpoaa nopeasti, iho paksunee, kadesta tulee raskas ja sen liikuttaminen on vaikeaa.

Lpg-hoito stimuloi lymfaattista jarjestelmaa, sidekudoksiset arvet havivat: seurauksena kaden turvotus vahenee asteittain, iho tulee paremman nakoisesksi
ja elamanlaatu paranee.

LPG-hoito:

 • Saa aikaan uusien imusuonten
             muodustumisen tuhoutuneiden tilalle
 • Poistaa sadehoidon tai leikkauksen
             aikaansaamaa arpikudosta
 • Tehostaa lymfaattisen jarjestelman
              toimintaa nesteiden poistamisessa
 • Tehostaa kuona-aineiden poistumista

Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552