LIPOMASSAGE
Etusivu / LPG-terapia / LPG Beauty - Lipomassage
Lipomassage

Yli kahden vuosikymmenen ajan Endermologie on jatkanut kehitystään hellittamatta. LPG:n kansainvalisesti uudistetun tekniikan parannukset johtuvat kahdesta asiasta, koneen teknologisista edistyksistä, mutta myös hoitomenetelmien uudistuksista. Nämä saavutukset ja havainnot ovat seurauksia ympäri maailman tehdyistä laadukkaista kliinisista tutkimuksista. Maailmankuulun professori Lafontanin viimeisimman tutkimuksen (Toulouse, Ranska) mukaan Cellu M6 Keymodulen mekaanisen hieronnan avulla saadaan aktivoitua lipolyysiä, eli rasva-aineenvaihduntaa. Kuinka se on mahdollista? Kun itsenäisesti motorisoidut rullat muokkaavat (erityisesti Roll’in tekniikka) rasvakudosta, stimuloidut rasvasolut saavat neurohormonaalisen viestin ja käskyn aktivoida B-reseptoreita ja vilkastuttaa sen avulla rasva-aineenvaihduntaa. Tästä havainnosta syntyivät huomattavasti tehokkaammat hoitomenetelmät, joiden avulla saadaan näkyviä tuloksia paikallisen rasvan hoidossa jopa 6 hoitokerran aikana. Tämä ihmeellinen uusi hoitomenetelmaä on nimeltään Lipomassage.


Naisille, miehille

Lipomassagen ROLL- IN tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta-reseptoria. Tämä uusi LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B-reseptoreita vaikutetaan rasva-aineenvaihduntaan. Uuden menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.

Lipomassagen avulla asiakas hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea sopusuhtainen vartalo, (miehellä lihakset tulevat paremmin näkyviin). Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuussa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

Lipomassage on kivuton, riskiton ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle.

Tuloksia jo kuuden hoitokerran jalkeen

Kuuden 35 minuuttisen hoitojakson aikana tulet huomaamaan dramaattisia muutoksia kehon muodoissa ja ihon laadun parantumisessa. Vihdoinkin on keino, jolla voidaan vaikuttaa sitkeään rasvaan, jonka luulit olevan mahdotonta poistaa.

Paikallinen rasva, selluliitti, ratsupaikat, allit, takapuoli, lonkat, reidet, kasivarret, vatsa, selkä...Naisten ja miesten vartalot varastoivat rasvaa eri tavalla ja eri paikkoihin. Lipomassagella voidaan vähentää paikallista rasvaa alueilta, joihin edes ankarimmat dieetit tai liikunta eivät auta.


Lipomassage - avainkohdat

1. Lipo-photo
Hoitokohteiden maarittelemiseksi asiakkaasta otetaan valokuva, jonka avulla ongelma-alueet saadaan hyvin kohdistettua.

2. Lipo-Analyysi
Ongelma-alueiden määrittelyn avulla saadaan yksityiskohtaista tietoa rasvakertymienlaadusta ja syvyydestä, joten vartalokohtaisesta hoitostrategiasta tulee erityisen tarkka ja yksilöllinen

3. Lipo-kartoitus
Hoidossa käytettävään asuun merkitään hoidettavat ongelma-alueet, jotta ne saataisiin kohdistettua mahdollisimman tarkasti juuri niille parhaiten sopivia hoitomenetelmiä varten.

4. Lipo-kohdennus
Lipomassagen vaikutuksen tehostamiseksiasiakas tekeelihasjännitysliikkeitä Lipomassage-vastusnauhoilla. Näin rasvakertymä eriytetään lihaksesta ja hoidon vaikutus kohdennetaan rasvamassaan hoidon tehoa lisäten.

Lipomassage hoikentaa, muotoilee, kiinteyttää
Lipo-photo
Naiset

 • KÄSIVARRET: "Allien" kiinteyttäminen
 • NAISTEN VATSA: Raskauden aikana venytyksessä olleiden alueiden kiinteytys
 • PAKARAT: Muotoilee, tasoittaa ja kohottaa
 • RATSUPAIKAT: Muokkaa uudelleen ja kiinteyttää lantion alueita
 • REIDET: Muotoilee reisiä sekä tasoittaa appelsiini-ihoa
Miehet

 • MIEHEN VATSA: Poistaa sitkeitä rasvakertymiä ja kiinteyttä venetyksessä ollutta ihoa
 • "JENKKAKAHVAT": Vähentää rasvamassaa sekä kiinteyttää ihoa
 • RINTALIHAKSET: Vähentää rasvakertymiä ja muokkaa ylävartaloa

Lipo-Analyysi
Lipomassage hoikentaa paikallisia rasvakertymiä

Päätä itse mistä haluat kaventua… Terapeuttisi valitsee tekniikan, joka on paras tavoitteidesi saavuttamiseksi kiihdyttääkseen rasvasolujen aineenvaihduntaa ja aktivoidakseen rasvakudoksen vähentymistä.

Hoida selluliittia

Miksi naisilla on selluliittia, mutta miehellä ei?
Miehen ja naisen vartalossa on useita eroavaisuuksia, yksi näistä on ihonalaisen rasvakudoksen rakenne. Naisilla kudos muodostuu pystysuunnassa olevista "laatikonmuotoisista" soluista, kun taas miehillä solut ovat matalia ja yksinkertaisia. Estrogeenin vaikutuksesta soluihin kertyy naisilla rasvaa.

Kun rasvaa kerääntyy näihin soluihin, seurauksena on epätasainen ja möykkyinen appelsiini-iho. Veren-kierto heikkenee rasvan kerääntyessä ja tämä taas saa aikaan lisää kasautumia. Pelkästään liikkumalla ja ruokavaliolla selluliittia on vaikea saada pois.

 • Cellu M6 Keymodule tehoaa nopeasti kipeään ja kovan tuntuiseen selluliittiin.
 • Vaikuttaa tiiviiseen, sidekudoksiseen selluliittiin.
 • Tehoaa selluliittiin, joka on kerännyt nestettä: "pehmeä selluliitti".
 • Vaikuttaa uuteen tai vanhaan selluliittiin, joka on tullut raskauden seurauksena, tai ihon löystymisen vuoksi.
 • Cellu M6 Keymodule on ainoa tekniikka, joka tehoaa pinnalliseen selluliittiin.

Huom.: Endermologian tulokset vaihtelevat rakenteesta, fysiologiasta ja ravintotottumuksista riippuen.


Lisätietoja:
www.lipomassage.com/fi
www.cosire-lpg.com
www.endermologie.com
www.lpgsystems.com

PAKARAT: Muotoilee, tasoittaa ja kohottaa
Ennen
Jälkeen

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552
Tähdet jotka käyttävät LPG-hoitoa säännöllisesti
Angelina Jolie

Nyt sinulla on mahdollisuus hoitaa "appelsiini-ihoa" ja päästä eroon tästä kiusallisesta rasvasta. On tieteellisesti todistettu, että Cellu M6 Keymodule on ainoa tapa maailmassa, joka todella tehoaa selluliittiin.
Jennifer Lopez
Penelope Cruz
Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552