Etusivu / Yrityksen sijainti
YRITYKSEN SIJAINTI
NIMFA - yrityksen sijainti

Osoite: Merivirta 6B, Espoo

Paikoitus

Yrityksemme lähellä on paikoitusalueita jotka ovat merkattu kuvassa P-merkillä, joten meille voi saapua helposti myös autolla.

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552

Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

Reittiopas. YTV Liikenteen tarjoama reittineuvontapalvelu
Kirjoita katuosoite, pysäkin nimi/tunnus tai paikka "MISTÄ" ja "MINNE" tekstikenttään.
Palvelun avulla voit hakea kulkuyhteyksiä antamiesi paikkojen välille pääkaupunkiseudun joukkoliikennetta käyttäen. Palvelu sisältää pääkaupunkiseudun bussit, metrot, raitiovaunut, lahijunat sekä Suomenlinnan lautat. Reittiopas toimii ovelta-ovelle -periaatteella eli mukana ovat myös kävelyosuudet.

Reittioppaan hakutulokset ovat AJANKOHTAAN SIDOTTUJA. Reittiopas hyödyntää arvioituja ohitusaikoja pysäkeillä ja vaihdot liikennevalineiden välillä huomioidaan automaattisesti. Käyttäjän täytyy vain kertoa tarkka lähtöpaikka ja määränpää sekä haluttu lähtö- tai perilletuloaika, ja niiden perusteella Reittiopas kertoo kyseisen ajankohdan suositeltavimmat reittivalinnat.

Tietojen syöttö

Lähtöpaikka (mistä) ja määränpää (mihin)
Valitse ensin lähtöpaikka ja sen jälkeen määränpää jollain seuraavista tavoista:
Kirjoita katuosoite, pysäkin nimi/tunnus tai paikka tekstikenttään. Esimerkiksi Kuusitie 3 tai Rautatieasema. Kirjoita hakusanasta vahintaan 3 ensimmäistä kirjainta. Mikäli antamallasi hakusanalla löytyy useampia vaihtoehtoja, valitse haun käynnistämisen jälkeen listasta haluamasi vaihtoehto. Jos valitset listasta kadunnimen tai kirjoitat tekstikenttään kadunnimen ilman osoitenumeroa, pyytää palvelu erikseen osoitenumeroa. Voit antaa myös kaupungin nimen osoitteen yhteydessä (esim. Kuusitie 3, Vantaa ). HUOM! Pysäkeillä näkyvissä olevia tunnuksia (esim. 0302 tai E2006) voi käyttää hakuehtona.
Valitsemalla 'Kartalta' -linkin pääset karttahakuun, jossa voit osoittaa lähtöpaikan tai määränpään kartalta. Osoittamaasi kohtaa lähinnä sijaitseva katuosoite välitään syötteeksi. Voit liikuttaa ja tarkentaa karttaa sekä hakea haluamaasi osoitetta karttaa osoittamalla. Valittuna oleva osoite näkyy harmaalla lomakepohjalla vihreänä tekstinä Mistä/Mihin -kohdassa.
'Hakemistosta' -linkistä pääset aakkoselliseen hakemistoon, josta voit hakea haluamaasi kohdetta kadunnimien, pysäkkien ja paikkojen listauksista.
Etsi nopein reitti pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä
Mistä:
(esim. Erottaja 1)
Minne:
(esim. Heureka tiedekeskus)
Pvm:
. .
Kello:
: