LIFTMASSAGE
Etusivu / LPG-terapia / LPG Beauty - Liftmassage
Liftmassage - luonnollinen kasvojenkohotus

Liftmassagen teho perustuu patentoituun hieronta-kohotus teknologiaan. Hoitomoduulit on varustettu läpillä, jotka liikkuvat halutulla intensiteetillä. Nämä liikkeet stimuloivat dermistä (verinahkaa/ihoa) hellävaraisesti vahvistaen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Tuloksena kasvojen ja kaulan iho nuortuu huomattavasti. LPG:n Liftmassage vaikuttaa syvemmälle kuin mikään muu hoito, palauttaen luonnollisesti ihon elastisuuden ja kimmoisuuden. Tulos on nähtävissä välittomasti ja vaikutus kestää useita päiviä. Pitemmän sarjahoidon jälkeen vaikutus on pitkään kestävä ja pysyy ylläpitohoidolla. Liftmassage hoidolla nuorekas iho.

Lift tekniikka on kehitetty erityisesti kasvojen, kaulan ja dekoltee alueen herkälle iholle. Hoitopään läpät aktivoivat fibroplasteja (ihon soluja), jolloin kollageeni- ja sidekudossäikeet vahvistuvat. Iho kiinteytyy ja tasoittuu, ihosta tulee kimmoisa ja vahva, turvotus vähenee ja rypyt ja juonteet madaltuvat.

Liftmassage on Ranskassa kauneushoitoloiden tärkeimpiä hoitomuotoja kasvojen, kaula ja dekolteen hoidossa. Jo yhden kuukauden hoitokuuri 2-3 kertaa viikossa saa näkyvät ja tuntuvat muutokset kasvojen alueelle. Kaksoisleuan käsittelyyn erillinen, rullilla varustettu hoitomoduuli.
Liftmassage tarjoaa välittömiä tuloksia: rentoutuneen, hehkeä ihon ja luonnollisen kohotuksen. Koska tulokset paranevat jokaisen hoitokerran jälkeen, Liftmassage-hoitoja suositellaan jatkettavan kahden kuukauden ajan 2-3 kerta viikossa (riippuen käsiteltävästä kohdesta).

Liftmassage:

 • Vähentää turvotusta
 • Tasoittaa
 • Kiinteyttää
 • Muotoilee kaksoisleukaa
 • Silottaa ryppyjä,  vähentää turvotusta
 • Kinteyttää veltostunutta ihoa
 • Kohottaa kasvojen ilmettää

Liftmassage sopii loistavasti myös miehille:

 • Heleyttää ihoa
 • Poistaa turvotusta
 • Madaltaa juonteita ja ryppyjä
 • Kiinteyttää
Kohottaa
kosvojen ilmett?
Kiinteytt??
veltostunutta ihoa
Silottaa ryppyj?, 
v?hent?? turvotusta
N?kyvi? tuloksia nopeasti

Hierontapalvelut ja LPG-terapia "NIMFA"   Y-tunnus:2190154-5     Merivirta 6b 02320  Espoo             Copyright © Nimfa Tmi  2008. Kaikki oikeudet pidätetään             Ajanvaraukset:  GSM  050 5307552Ajanvaraukset

Puh. 050 5307552

NAISILLE
Hehkeä iho - kohotushoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä hoito elvyttä, hehkutonta ihoa. Ainutlaatuinen kasvojen ja kaulan stimulaatio poistaa myrkkyä ja helpottaa kudoksia mikroverenkiertoa kiihdyttäen. Tuloksena on hehkeä iho. Iho näyttää säteilevältä ja tuntuu samettisen pehmeältä - suunniteltu elämän tähtihetkiä varten!

Silmänympärysihon kohotushoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä hoito aikaansaa nuorekkaa, virkeän ulkonäön. Tämä erityisesti silmänympärysiholle suunniteltu Liftmassage-hoito tasoittaa ryppyj silmien ulkoreunoilla ja uurteita silmien välillä. LPG:n Lift-hoitopäät käynnistävät kollageenin ja elastiinin systeesin ja ihon syvätehoisen tiivistymisen. Juonteet, rypyt ja uurteet täyttyvät sisältä käsin ja silottuvat. Kun hoitoa sovelletaan silmäluomiin ja kulmakarvoihin, kohottava vaikutus tiivistää silmänympärysaluetta, ja tuloksena on virkeä ulkonäkäö. Lisäksi nesteenpoisto tasoittaa silmänaluspusseja ja vaalentaa tummia silmänaluksia. Tulos? Raikkaat, levänneet ja sädehtivät silmät.

Kollageenia aktivoiva kiinteytyshoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä tehokas ikääntymisen merkkejä korjaava hoito kinteyttää ihoa ja uudelleenmuokkaa kasvoja. Liftmassagen uudistuva solustimulaatio uudellenaktivoi kollageeni- ja elastiinituotantoa luonnollisella tavalla. Iho tiivistyy ja tulee kinteämmäksi ja joustavammaksi. Täsmähoito uudellenmuotoilee kasvonpiirteitä ja poskiluita nuorentaen kasvoja ja kiinteyttäen ihoa näkyvästi. Hoitoja voidaan käyttää myös nenän ja huulten alueen poimujen täyttämiseen.

Tiivistävä hoito ryppyjä vastaan
HOIDON KUVAUS:
Tämä tehokas, täysin luonnollinen Lift-hoito tasoittaa jopa kaikkein syvimpiä ryppyjä kasvojen alueella. LPG:n Lift-stimulointi elävöittää solujen aineenvaihduntaa: sidekudossolut aloittavat uudelleen ihon kiinteydestä ja joustavuudesta huolehtivan kollageeni- ja elastiinituotannon. Lisäksi hoito uudelleenjärjestelee kollageenisyitä vahvistaen ihonalaisia rakententeita. Jionteet ja rypyt täyttyvät sisältä käsin - luonnollisesti... Kun kasvonpiirteet pehmenevät ja tasoittuvat, ilme pysyy eloisana. Tuloksena on huomattavasti nuorempi ulkonäkö. Joka säilyy.

Kasvoja hoikentava kohotushoi
HOIDON KUVAUS:
Tässä Liftmassage-sovelluksessa käytetään useita eri kasvojen hoikentamiseen suunniteltuja LPG-tekniikoita. Kasvoja tasoitetaan nestekertymiä poistamalla. Rasvakudosta stimuloidaan liian rasvan poistamiseksi kasvojen alueelta. Poskien alue muotoutuu uudelleen ja kasvonpiirteet kiinteytyvät, tuloksena hoikistuneet, sopusuhtaisemman kasvot.

Soluja uudistava kohotushoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä aktivoiva hoito elävöittää solutoimitaa ja palauttaa nuorekkaan ulkonäön kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Tämä eri Liftmassage-tekniikoita hyödyntävä eksklusiivinen hoito tiivistää ihokudosta syvältä täyttäen ryppyjä sisältä käsin. Tuloksena on näkyvästi kiinteämpi ja joustavampi iho.

MIEHILLE
Energisoiva detox-kohotushoito
HOIDON KUVAUS:
Kun iho on altistunut saasteille, tupakoinnille, parranajolle tai unen puutteelle, se näyttää hehkuttomalta ja väsyneeltä. Kun Liftmassagea sovelletaan kasvojen ja kaulan aluellee, se poistaa myrkkyjä puhdistaen ja hapettaen tukahtuneita kudoksia. Tuloksena on kirkkaampi iho. Jounteet ja rypyt tasoittuvat luonnollisella tavalla, ja ihon elinvomaisuus palautuu.

Silmänympärysihoa nuorentava kohotushoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä hoito aikaansaa nuorekkaan, virkeän ulkonäön. Tämä erityisesti silmänympärysiholle suunniteltu Liftmassage-hoito tasoittaa ryppujä silmien ulkoreunoilla ja uurteita silmien välillä. LPG:n Lift-hoitopäät käynnistävät kollageenin ja elastiinin systeesin ja ihon syvätehoisen tiivistymisen. Juonteet, rypyt ja uurteet täyttyvät sisältä käsin ja silottuvat. Kun hoitoa sovelletaan silmäluomiin ja kulmalarvoihin, kohottava vaikutus tiivistää silmänympärysaluetta ja tuloksena on virkeä ulkonäkö. Lisäksi se parantaa mikroverenkiertoa, tasoittaa silmänaluspusseja ja vaalentaa tummia silmänaluksia. Tulos? Raillaat, levänneet ja virkeät silmät.

Kasvoja hoikentava expert-hoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä hoito hyödyntää useita eri LPG-tekniikoita kaksoisleuan käsittelemiseksi. Nestekertymuen poistamisen ja kasvojen tasoittamisen jälkeen kaksoisleuan rasvakudosta stimuloidaan intensiivisesti rasvasolujen poistamisen käynnistämiseksi. Tulos? Linjakkaammat ja huomattavasti hoikemmat, nuorekkaat kasvot!

Soluja uudistava kohotushoito
HOIDON KUVAUS:
Tämä nuorentava hoito elävöittää solutoimintaa ja palauttaa nuorekkaan ukonäön kasvojen ja kaulan alueelle. Tämä eri Lift-teknikoita hyödyntävä eksklusiivinen hoito tiivistää ihokudosta syvältä täyttäen ryppyjä sisältä käsin. Tuloksena on näkyvästi kiinteämpi iho.